Novell GroupWise 2012 verhoogt de productiviteit van uw medewerkers: de nieuwste sociale-samenwerkingstools zijn nu in een veilig en betrouwbaar e-mailplatform geïntegreerd

De nieuwste versie weerspiegelt de toewijding om in Novell en diens klanten te blijven investeren

23 January 2012

Novell heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Novell® GroupWise® 2012, een krachtige verzameling samenwerkingstools die de manier verbeteren waarop gebruikers werken en communiceren. De nieuwste versie van Novell GroupWise 2012 omvat functies die de productiviteit binnen de onderneming bevorderen, waaronder een geavanceerde webinterface, webgebaseerde iPad support en integratie met Novell® Vibe® en Skype*. Novell GroupWise 2012 weerspiegelt ook de toewijding van Attachmate aan het leveren van frequentere productupdates die op de behoeften van klanten aansluiten.

GroupWise 2012 breidt veilige en betrouwbare messaging uit naar de wereld van sociale samenwerking, waardoor de persoonlijke productiviteit wordt verhoogd dankzij de integratie van Skype presence, SMS en click-to-call. Dankzij de integratie met Novell Vibe, één van de voornaamste vernieuwingen, zijn teamproductiviteit, document- en contentbeheer en geautomatiseerde bedrijfsprocessen nu beschikbaar via de bekende Novell GroupWise interface waar miljoenen gebruikers dagelijks op vertrouwen. Novell heeft een aanzienlijke tijd aan engineering gespendeerd om deze samenwerkingsmogelijkheden te verbeteren en zo een omgeving te ontwikkelen waarin de alomtegenwoordigheid en betrouwbaarheid van e-mail met de nieuwste samenwerkingstools voor teams worden gecombineerd om het delen van gegevens en ideeën te optimaliseren.

Volgens een recent Market Trends rapport van Gartner hebben de meeste organisaties de afgelopen 15 jaar e-mail gebruikt als hun voornaamste vorm van elektronische bedrijfscommunicatie. Andere communicatievormen (bijv. IM, sms-berichten, wiki's, blogs, samenwerkingstools en sociale netwerken) komen echter steeds vaker voor en moeten onderdeel van de volledige strategie van een bedrijf op het gebied van elektronische communicatie worden. i Dankzij Novell GroupWise 2012 hoeven organisaties niet te kiezen tussen hun bewezen zakelijke e-mailoplossing en de nieuwe samenwerkingstools die gebruikers ook als consument gebruiken. Deze geavanceerde mogelijkheden kunnen nu direct aan de door gebruikers vertrouwde Novell GroupWise interface worden toegevoegd.

"De kwaliteit van Novell GroupWise 2012 bevestigt nogmaals onze toewijding aan de technologieën van Novell. We hebben het product zelfs gedurende de bètacyclus gebruikt, met uitstekende resultaten," aldus Edmund Weber, technisch specialist aan de Universität Regensburg, Duitsland. "Het product is uitermate stabiel. Er was tijdens de volledige bètafase geen enkele keer sprake van uitval van Post Offices. Meer dan 40.000 gebruikers op de universiteit gebruiken zonder problemen de geavanceerde functies van Novell GroupWise 2012 en kunnen op een zeer gebruiksvriendelijke manier toegang krijgen tot het internet. Ik raad iedereen aan naar deze versie van dit product te upgraden."

"Novell GroupWise 2012 is een belangrijk onderdeel binnen onze vooruitstrevende marktstrategie," zegt Bob Flynn, president en general manager, Novell. "GroupWise 2012 geeft blijk van onze toewijding om in engineering en klantenfocus te investeren door het gemakkelijker te maken voor organisaties om sociale-samenwerkingstools in hun bestaande en bewezen GroupWise e-mailplatform te integreren."

Daarnaast omvat de oplossing verbeterde mobiliteitsfuncties, zoals een nieuwe, gestroomlijnde interface voor webtoegang waardoor gebruikers onderweg productiever kunnen zijn, terwijl de clientbeheertaken van de IT-afdeling worden ingeperkt. Novell GroupWise 2012 voorziet ook in een voor de IT-afdeling minder arbeidsintensief alternatief voor de vertrouwde synchronisatie via Novell Data Synchronizer. Hierbij gaat het om aanpasbare websjablonen waarmee iPad gebruikers direct toegang hebben tot hun Novell GroupWise 2012 Post Office zodat ze berichten, afspraken, taken en nog veel meer kunnen bijhouden en aanmaken.

"Novell GroupWise 2012 is een belangrijk onderdeel binnen onze vooruitstrevende marktstrategie," zegt Bob Flynn, president en general manager, Novell. "GroupWise 2012 geeft blijk van onze toewijding om in engineering en klantenfocus te investeren door het gemakkelijker te maken voor organisaties om sociale-samenwerkingstools in hun bestaande en bewezen GroupWise e-mailplatform te integreren."

Beschikbaarheid
GroupWise 2012 is beschikbaar voor $ 143 per gebruikerslicentie. Ga voor meer informatie over GroupWise naar www.novell.com/groupwise.

Over Novell
Novell, Inc., is van mening dat klanten keuzevrijheid en controle over hun IT-systemen moeten hebben. Novell is een wereldwijd toonaangevende leverancier van zakelijke software en biedt oplossingen die werkomgevingen productiever, veiliger en beter beheerbaar maken. Novell ondersteunt duizenden bedrijven van over de hele wereld met samenwerkings-, endpointbeheer-, bestands- en netwerktechnologieën die de productiviteit van eindgebruikers rechtstreeks of op de back-end verbeteren. Dankzij oplossingen zoals Novell GroupWise, Novell ZENworks en Novell Open Enterprise Server zijn bedrijven in staat hogere productiviteitsniveaus te realiseren terwijl de kosten, de complexiteit en de risico's worden verminderd. Ga voor meer informatie naar www.novell.com.

Copyright 2012 (C) Novell, Inc. Alle rechten voorbehouden. Novell, het Novell logo en het N logo zijn gedeponeerde handelsmerken en eDirectory is een handelsmerk van Novell, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. *Alle handelsmerken van derden zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

i Gartner Market Trends rapport, 'Market Trends: The Enterprise Email and Calendaring Market Is Being Revitalized by Cloud Services,' 18 november 2011.

Certain versions of content ("Material") accessible here may contain branding from Hewlett-Packard Company (now HP Inc.) and Hewlett Packard Enterprise Company. As of September 1, 2017, the Material is now offered by Micro Focus, a separately owned and operated company. Any reference to the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks is historical in nature, and the HP and Hewlett Packard Enterprise/HPE marks are the property of their respective owners.